EuRomConnect SRL este o firma privata cu conducere germana, alcatuita din ingineri economisti. Ea s-a desprins in 1993 dintr-o firma de consultanta în management cu caracter general, specializându-se pe probleme tehnice si solutionarea lor.

În cadrul programului EU Phare firma a participat cu succes la diverse proiecte privind reorganizarea întreprinderilor de stat din domeniul constructiilor de masini.

Noi lucram astazi în domeniul afacerilor de intermediere de masini-unelte second-hand, unde la cererea clientului cautam masini pentru prelucrare metale.

În domeniul industriei de prelucrat lemn noi venim în ajutorul partenerilor competenti si seriosi pentru vânzarea produselor lor pe pietele vestice. Tot in acest domeniu putem gasi parteneri straini pentru o activitate de productie în conditii avantajoase pentru dumneavoastra.

Personalul nostru este format dintr-o echipa tânara si bine pregatita, cunoscatoare a limbilor: germana, engleza, italiana si asteapta sa intre în contact cu dumneavoastra pentru a va ajuta în rezolvarea cererilor.

 
     
  Copyright 2004 EuRomConnect SRL